Mojito Pulled Porc

Mojito Pulled Porc
Mojito Pulled Pork este un fel principal care servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 420 de calorii. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de portocale, friptură de umăr de porc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ carne de porc gătită lent cu sos Mojito, Crockpot Lechon (porc strâns) cu sos mojito cubanez și sandvișuri cu carne de porc strânsă cu bere Slow Cooker și BBQ.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate.
2
Combinați sarea, oregano, chimen, boia de ardei și piper; frecați peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Puneți într-un 4- sau 5-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
4
Tocați coriandru pentru a măsura 1/4 cană; pus deoparte. Tăiați coriandrul rămas, aruncând tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Carne MăcinatăCarne Măcinată
5
Adăugați frunzele întregi de coriandru, ceapa, ardeiul iute și usturoiul în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Combinați bulionul, sucul de portocale și sucul de lime; se toarnă peste friptură. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-9 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
7
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grasimi degresate din sucurile de gatit; pune deoparte 3 căni de sucuri. Aruncați sucurile rămase. Tocați carnea de porc cu două furculițe și întoarceți-o în aragazul lent. Se amestecă coriandru tocat și sucurile de gătit rezervate; căldură prin. Pune 1/2 cană de carne pe fiecare chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
8
Se serveste cu sos gratar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pulled Pork funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cu carne, tocanele și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechile de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir cu o evaluare de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate26
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista