Salată de scoici și cartofi la grătar
Salata de scoici și cartofi la grătar necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această garnitură are 351 de calorii, 22 g de proteine și 22 g de grăsime per porție. Pentru 3,51 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, 30 de ani întregi și pescatariană. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați scoici, cartofi, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: crustacee și legume la cartoccio la grătar, salată de crustacee și spanac și bacon și salată de cartofi la grătar cu vinaigretă de ceai la grătar.
Instrucțiuni
Pentru a face ulei de ceai verde: Toacă suficientă ceai verde (inclusiv verdeață) cât să măsoare aproximativ 1 1/4 de cană și într-un blender piure cu ulei și sare și piper după gust până se omogenizează.
Turnați piureul printr-o sită fină într-un castron, apăsând puternic pe solide. Aruncați solidele. Uleiul de ceapă poate fi preparat cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți uleiul la temperatura camerei înainte de utilizare.
Într-o cratiță mare acoperiți cartofii cu apă rece sărată cu 1 inch și fierbeți până când se înmoaie, aproximativ 7 minute. Într-o strecurătoare scurgeți cartofii și clătiți sub apă rece pentru a opri gătirea. Uscați cartofii. Cartofii pot fi pregătiți până în acest moment cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Tăiați cartofii pe lungime. Într-un castron, aruncați cartofii cu 1 lingură de ulei de măsline și asezonați cu sare și piper.
Curățați și devine creveții.
Îndepărtați mușchiul dur de pe partea laterală a fiecărei scoici, dacă este necesar. Se usucă crustaceele și se amestecă într-un castron cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și sare și piper după gust. Pregătiți grătarul.
Prăjiți cartofii, tăiați în jos, pe un gratar uns cu ulei, așezat la 5 până la 6 inci peste cărbuni aprinși, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când se carbonizează ușor. Prăjiți creveții și scoici 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierți și aurii. (Ca alternativă, căleți cartofii și crustaceele într-o tigaie antiaderentă ușor unsă cu ulei, în loturi, la foc moderat.)
Se pune salsa pe centrul a 6 farfurii si se pune mesclun deasupra. Aranjați crustaceele și cartofii în jurul salsa.
Stropiți crustaceele și cartofii cu puțin ulei de ceață.
Tocați mărunt eșalota și tocați usturoiul. Într-un castron se amestecă şalota şi usturoiul cu coriandru. Aruncați cojile de la tomatillos și clătiți tomatillos sub apă caldă pentru a elimina lipiciune. Tăiați tomatele și adăugați-le la amestecul de eșalotă, amestecând pentru a se combina.
Curățați avocado de coajă și sâmbure și tăiați-l în bucăți de 3/4 inci.
Adăugați avocado în amestecul de tomatillo, amestecând ușor până când se combină. Asezonați cu suc de lămâie, sare și piper, după gust. Salsa poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, suprafața sa acoperită cu folie de plastic.
Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling și Muscadet sunt alegerile mele de top pentru crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadetul este o alegere clasică pentru scoici, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.