Friptură de coastă cu unt de plante și ardei carbonizați

Friptură de coastă cu unt de plante și ardei carbonizați
Reteta Friptura de coasta cu unt de plante si ardei carbonizati poate fi facuta in aproximativ 1 ora si 5 minute . Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 3,41 USD per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 339 de calorii . 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Ziua Îndrăgostiților va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de ceai verde, sare kosher, friptură de coastă tăiată dublu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Fripturi de coastă cu ardei gras și unt de gorgonzola , Ochi de coastă la grătar cu șoală prăjită și unt de plante și Ochi de coastă la grătar cu eșalotă prăjită și unt de ierburi .

Instrucțiuni

1
Așezați friptura pe o placă; legați strâns sfoara de bucătărie în jurul părților laterale (inclusiv osul) pentru a ajuta friptura să își păstreze forma în timpul gătirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2
Se macină ciupercile într-o râșniță sau blender de condimente; se transferă într-un bol și se amestecă cu usturoiul, oțetul balsamic, zahărul brun, 1 lingură de sos Worcestershire, 1 1/2 linguri de rozmarin, fulgii de ardei roșu și 2 lingurițe de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Gât De PuiGât De Pui
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați 8 fante adânci la aproximativ 1 inch una de cealaltă pe toată friptura; umpleți fiecare fantă cu o parte din amestecul de ciuperci, apoi frecați restul peste toată carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
4
Transferați friptura pe o farfurie, acoperiți cu folie de plastic și dați la frigider pentru 2 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Bomboane De AerBomboane De Aer
Echipamente pe care le vei folosi
Extract Limpede De Vanilie Sau ApăExtract Limpede De Vanilie Sau Apă
5
Scoateți din frigider cu aproximativ 1 oră înainte de grătar.
6
Între timp, combinați untul, ceaiul verde, pătrunjelul, restul de 1 lingură de sos Worcestershire și 1/2 lingură de rozmarin și 1 linguriță de sare într-un castron. Acoperiți și lăsați la frigider până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Gât De PuiGât De Pui
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Preîncălziți un grătar la un nivel mediu, apoi pregătiți-l pentru căldură indirectă: pentru gaz, opriți arzătoarele pe o parte. Pentru cărbune, împingeți cărbunii într-o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Ungeți friptura cu ulei de măsline, apoi puneți-o pe partea rece a grătarului (căldură indirectă). Acoperiți și gătiți, întorcând din când în când, până când un termometru introdus în partea cea mai groasă înregistrează 110 grade F până la 120 grade F, 20 până la 30 de minute. Mutați friptura pe partea mai fierbinte a grătarului (încălzire directă) și gătiți până când termometrul înregistrează 125 de grade F, încă 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați pe o masă de tăiat și lăsați să se odihnească 15 minute, unsând cu puțin unt de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
10
Intre timp, gratar ardeii la foc direct, intoarcendu-i, ungeti cu zeama de lamaie si asezonati cu sare, pana se carbonizeaza, 8-10 minute. Acoperiți friptura cu mai mult unt de plante și serviți cu ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
11
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Skater Girl Limited Edition Pinot Noir, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista