Pui și tăiței pentru doi

Pui și tăiței pentru doi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chicken 'n' Noodles for Two. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 372 de calorii . Această rețetă servește 2. Pentru 1,58 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de arpagic, pui, ardei gras și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 53% . Încercați tăiței Somen cu sos dulce de soia și ghimbir - Cartea de bucate cu tăiței Takashi , tăiței Somen cu sos dulce de soia și ghimbir - Cartea de bucate cu tăiței Takashi și Taitei pentru Anul Nou: tăiței cu supă de rață friptă cantoneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele nouă ingrediente. Se amestecă cu pui, tăiței și mazăre. Se pune într-un 1-qt uns. caserolă; se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De Zăpadă, DezghețatăMazăre De Zăpadă, Dezghețată
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Revista