Supă De Varză Murată I
Supă de varză murată s-ar putea să fiu doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de orz, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare sunt Supă De Varză Murată, Supă De Varză Murată, și Supă De Cârnați Cu Varză Murată.
Instrucțiuni
Ciuperci abrupte în 1 1/2 căni de apă clocotită până când sunt moi și le puteți toca (eu folosesc un robot de bucătărie). Salvați apa pentru a adăuga la supă. Îi conferă o culoare bogată.
Puneți varză murată, suc de varză murată și 1 1/2 litri de apă în oala de supă (cuptorul olandez de 5 litri este bine). Aduceți la fierbere, adăugați ciuperci tocate și apă de ciuperci. Reduceți focul și fierbeți timp de o oră.
Adăugați orz (asigurați-vă că îl clătiți mai întâi), gătiți până când orzul este gata.
Între timp, topiți untul și sotati ceapa până când sunt moi.
Adăugați făina în amestecul de ceapă pentru a se îngroșa.
Adăugați o parte din lichidul care fierbe din supă în amestecul de ceapă și, când este neted, adăugați la supă.
Se adaugă sare și piper după gust. Dacă supa este prea groasă pentru gustul dvs., adăugați puțin mai mult suc de varză murată amestecat cu apă. Poftă bună.