Supă De Nucă De Cocos Curry Roșu Thailandez Cu Legume

Supă De Nucă De Cocos Curry Roșu Thailandez Cu Legume
Reteta Thai supa de nucă de cocos curry roșu cu legume ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 879 calorii, 34G de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $ 7.07 pe portie. Este perfect pentru Toamna. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pasta de curry, stocul de legume, uleiul de canolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma crema de nucă de cocos, puteți urma acest fel principal cu Tartă Cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Supă Thailandeză De Curry Cu Nucă De Cocos, și Supă Thailandeză De Linte Curry Cu Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Aichenberg Premium Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista