Supă Coreeană De Caș De Fasole (Miso)

Supă Coreeană De Caș De Fasole (Miso)
Dacă doriți să adăugați mai multe Coreeană rețete în cutia de rețete, supa coreeană de caș de fasole (Miso) ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.28 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 154 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită tofu, ciuperci, pastă de usturoi și dovlecei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Miso Coreeană Cu Scoici Manilla, O supă rapidă și ușoară {supă miso cu tăiței Soba sau fasole Mung, și Supă picantă de gai Lan și caș de fasole.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare la foc mediu, combinați apa, denjang, pasta de usturoi, dashi și gochujang. Aduceți la fierbere și lăsați să fiarbă 2 minute. Se amestecă dovleceii, cartoful, ciupercile și ceapa și se lasă să fiarbă încă 5 până la 7 minute. Se amestecă tofu și se gătește până când tofu s-a extins și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
GochujangGochujang
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DashiDashi
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie aproape de meridianul 4. Longitudinea este 60% vin de bază din vintage 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă din foudre și stejar neutru. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4GR / L.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista