Friptură de flanc coreeană la grătar pe salată de salată fierbinte și acră

Friptură de flanc coreeană la grătar pe salată de salată fierbinte și acră
Friptura de flanc coreeană la grătar pe salata de Slaw fierbinte și acră este un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 545 calorii, 53G de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru 5,39 USD pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Dacă aveți la îndemână soia tamari, varză napa, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sandvișuri Cu Friptură De Flanc La Grătar, Friptură De Flanc La Grătar Din Midwest, și Salată de friptură fierbinte cu sos chinezesc de fasole neagră.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas superficial, combinați condimentele la grătar, soia întunecată, o lingură de miere, 1 linguriță de fulgi de ardei iute, jumătate din usturoiul tocat, uleiul de susan, scallions și un strop de ulei vegetal. Înveliți friptura de flanc în amestec și lăsați-o să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Preîncălziți grătarul electric interior, tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la înălțime medie. Când tigaia sau grătarul țipă fierbinte, adăugați carne și gătiți 5 minute pe fiecare parte pentru mediu rar, 7 până la 8 minute pe fiecare parte pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați 2 linguri ulei vegetal, varză și ardei. Se condimentează cu sare și se amestecă 2 sau 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Adăugați un strop de miere, aproximativ 1 lingură, fulgi de ardei iute și usturoi și aruncați pentru a combina cu varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Adăugați varza murată și amestecați, încălzind-o până la 1 minut. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
8
Pentru a servi, lăsați carnea să se odihnească 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie. Feliați subțire carnea pe un unghi greu împotriva bobului (liniile din carne). Îngrămădiți slaw - ul și acoperiți-l cu friptură coreeană feliată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură de flanc. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase pot suporta un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
Calera de Villiers Vineyard Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Revista