Chirintele coreene de vită

Chirintele coreene de vită
Chirintele coreene de vită durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 79 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 40 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat coreean. Un amestec de ardei gras, zahăr, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 64%. Acest scor este bun. Chitele coreene de pui, chiftele coreene de pui și resturile de carne de vită: Tostadas coreeane de vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele. Formați în patru bile și aplatizați în chifteluțe. Prăjiți, grătar sau prăjiți până când este gata.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru coreeană. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Biltmore Estate Riesling cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Biltmore Estate Riesling
Biltmore Estate Riesling
Frumos echilibrat cu arome dulci de caise, arome ușoare de miere și un final crocant.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista