Bulgogi Coreeni Autentici

Bulgogi Coreeni Autentici
Bulgogi coreeni autentici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 350 calorii. Pentru $ 3.33 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 120 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Bulgogi Coreeni, și Bulgogi coreeană BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un castron și turnați vinul de gătit, sucul de pere și piperul negru. Se amestecă pentru a combina și se lasă să se marineze timp de 30 de minute. Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, usturoiul, ceapa verde și semințele de susan și se marinează la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De PereSuc De Pere
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți carnea de vită din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De VităCarne De Vită
4
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe grătarul încălzit și așezați feliile de vită separat pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați ciupercile și ceapa pe o altă parte a foliei. Gatiti feliile de vita pana se rumenesc uniform, 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Serviți cu ciuperci fierte și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer, și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Rezervația De Morgenzon Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale rămân la final.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate37
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista