Bulgogi Coreeni Autentici

Bulgogi Coreeni Autentici
Reteta autentic Bulgogi coreean este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare coreeană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $ 3.68 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de susan, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până semințe de susan ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă de la Toateretete are 120 de fani. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Bulgogi Coreeni, și Bulgogi coreeană BBQ.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită într-un castron și turnați vinul de gătit, sucul de pere și piperul negru. Se amestecă pentru a combina și se lasă să se marineze timp de 30 de minute. Se amestecă sosul de soia, zahărul, uleiul de susan, usturoiul, ceapa verde și semințele de susan și se marinează la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Suc De PereSuc De Pere
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Scoateți carnea de vită din marinată și aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4
Așezați o foaie de folie de aluminiu pe grătarul încălzit și așezați feliile de vită separat pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați ciupercile și ceapa pe o altă parte a foliei. Gatiti feliile de vita pana se rumenesc uniform, 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Serviți cu ciuperci fierte și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Coreeană în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca l ' Ecole 41 Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
L ' Ecole 41 Chenin Blanc
Acest Chenin Blanc proaspăt și vibrant prezintă aromatice expresive abundente de iasomie, fructe de pasiune și floare de portocal, cu arome de fructe stelare și măr, pe un finisaj mineral echilibrat și crocant.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate48
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista