Sos De Salată În Stil Coreean

Sos De Salată În Stil Coreean
Sosul de salată în stil coreean ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 515 calorii. Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și FODMAP servește 1 și costă $2.02 pe portie. 100 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de soia, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Sos De Salată În Stil Coreean, Salată de castraveți și Edamame în stil coreean, și Char-gratar coreean stil BBQ cotlet de porc și artizanale Coreeană carne Giveaway sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Bateți sosul de soia, zahărul, apa, oțetul de orez, uleiul de susan și ardeiul roșu chile împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maison De La Villette Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Maison De La Villette Chardonnay
Maison De La Villette Chardonnay
Culoare aurie minunată, cu un nas subtil de flori albe și citrice. Un vin alb răcoritor și complex, cu plăcintă cu lămâie, arome proaspete de banane și pere, urmate de note prăjite de pralină, vanilie și castane confiate. Perfect servit singur ca aperitiv sau cu fructe de mare, pești la grătar și salate.Fermentarea de 10 până la 12 zile cu stejar francez și American este urmată de o maturare moale de 6 luni pe minciunile naturale ale vinului. Aproximativ jumătate din amestecul final completează fermentația malolactică, ceea ce permite menținerea unei anumite acidități naturale. O îmbuteliere timpurie permite captarea prospețimii și a aromelor primare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate1
Revista