Quiche cu bacon

Quiche cu bacon
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete mediteraneene în cutia de rețete, Quiche cu șuncă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 93 de cenți pe porție, obțineți un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine, 22 g de grăsimi și un total de 295 de calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți lapte, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 56%. Acest scor este solid. Încercați Quiche cu slănină, Quiche cu slănină și Quiche cu șuncă și cârnați pentru rețete similare.

Vin recomandat: Vin Spumant, șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Quiche în meniu? Încercați să combinați cu vin spumant, șampanie și Bordeaux. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista