Pudră De Curry Jamaicană
Reteta pudra de curry Jamaican este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 145 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 3,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, semințe de coriandru, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 98%. Încercați Chilakada Dumpa Podi Koora - Curry de cartofi dulci în stil Andhra cu pudră de Curry, Pudră De Curry, și Pudră De Curry De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați semințele de coriandru, semințele de chimen, semințele de muștar, Semințele de anason, semințele de schinduf și fructele de pădure într-o tigaie. Prăjiți la foc mediu până când culoarea condimentelor se întunecă ușor, iar condimentele sunt foarte aromate, aproximativ 10 minute.
Scoateți condimentele din tigaie și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se macină condimentele cu turmericul într-o mașină de tocat condimente. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Lubanzi Chenin Blanc cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.