Pui curry cu caju

Pui curry cu caju
Ai nevoie de un fel principal fără gluten? Pui la curry cu caju ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 545 de calorii, 41 g de proteine și 28 g de grăsime fiecare. Pentru 2,72 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Un amestec de usturoi, sare, pulpe de pui și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor indiene. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 57%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum pui curry cu caju, pui curry cu caju și conopidă și pui prăjit cu cartofi, caju și frunze de curry.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista