Tocană de linte condimentată din India de Sud

Tocană de linte condimentată din India de Sud
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când îți poftești mâncare indiană. Încercați să faceți acasă tocană de linte picantă din sudul Indiei. Această rețetă servește 6. O porție conține 234 de calorii, 11 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de mung dahl, frunze de curry, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 84%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sambar - O tocană de linte cu tamarind din sudul Indiei, prăjiturile de linte din sudul Indiei cu Raita și prăjiturile de linte din India de Sud cu Raita.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare aduceți apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați dahl, roșiile, bame, morcovi, cartofi, curcuma, sare și pasta de tamarind sau suc de lămâie. Se amestecă și se aduce din nou la fierbere. Reduceți puțin căldura și gătiți până când dahl-ul este fraged--aproximativ 30 de minute; adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
TurmericTurmeric
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
BameBame
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Între timp, într-o tigaie grea, încălziți uleiul și prăjiți ușor coriandru și chimen măcinat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se adaugă semințele de muștar, chile și frunzele de curry și se prăjesc timp de 2 minute, acoperind tigaia în timp ce semințele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Adăugați condimentele prăjite la dahl și legumele fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați sambhar masala și amestecați bine.
7
Tocanita poate fi preparata cu pana la 2 ore inainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Tocana funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Stave & Steel Bourbon Barrel Aged Cabernet Sauvignon. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
Stave & Steel Bourbon Baril Aged Cabernet Sauvignon
100% din Cabernet Sauvignon nostru a fost învechit 4 luni în butoaie carbonizate, Kentucky bourbon, creând un vin plin de corp, cu arome îndrăznețe de fructe, cireșe negre, mure și prune îmbogățesc palatul, oferind structură excelentă și taninuri generoase. Influențele bourbon adaugă note de vanilie, caramel și condimente care duc la un final lung și neted.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista