Salată de pui cu curry leneș

Salată de pui cu curry leneș
Rețeta Lazy Curry Chicken Salad este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță o opțiune minunată fără gluten și fără lactate pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 291 de calorii, 13 g de proteine și 11 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,43 USD per porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită piper măcinat, praf de curry, ceapă și suc de lămâie. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 36%. Salata Lazy Caesar, Salata de cartofi Lazy Days de casă și Rețeta de salată de taitei cu arahide Lazy Day sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste mâncăruri pot fi servite reci și au o oarecare dulceață pentru a completa picantența și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Ai putea încerca Selbach Oster Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Riesling Kabinett
Selbach Oster Riesling Kabinett
Un Kabinett crăpat, amidonat și impecabil; foarte calcar-ierburi; în special mere și minerale; finisaj mentă sever. Se potrivește cu orice vă place în bucătăria cu carne de pasăre, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista