Italian Patty se topește

Italian Patty se topește
Rețeta Italian Patty Melts vă poate satisface pofta americană în aproximativ 30 de minute . Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 362 de calorii , 10 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. Pentru 62 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest aperitiv. Un amestec de pesmet asezonat, busuioc, ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil cu lingură de 21% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Patty Melts , Patty Melts și Patty Melts .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați oul, 1/4 cană sos de spaghete, pesmetul și piperul. Se sfărâmă carnea de vită peste amestec și se amestecă bine. Modelați în patru chifle ovale; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați untul și condimentele; ungeți ambele părți ale pâinii. Într-o tigaie mare, prăjiți pâinea până se rumenește ușor; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
În aceeași tigaie, gătiți chiftele la foc mediu timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când nu mai sunt roz.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Peste chifteluțe se pune sosul rămas; se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți timp de 1 minut sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
5
Pune burgeri pe patru felii de pâine prăjită; acoperiți cu pâine prăjită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut, cu un rating de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista