Salată de varză cu curry

Salată de varză cu curry
Dacă aveți aproximativ 10 minute de petrecut în bucătărie, salata de varză cu curry ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și fără lactate de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 15 g de grăsimi și un total de 189 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, pudră de curry, fâșii de bacon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu un scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de varză vegană cu sos cremos de curry, Rețete de salată de varză (cea mai bună salată de varză cu legume de iarnă) și Salată de varză Kfc Coleslaw Copycat.

Instrucțiuni

1
Pune varza într-un castron mare. Într-un castron mic, combinați maioneza, zahărul, sarea, curry și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch BonnetArdei Iute Scotch Bonnet, Tocat, Sau 2 Linguri Sos Iute Scotch Bonnet
3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale3/4 Cană (6 Uncii) Iaurt Portocale
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Ceai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate SubțiriCeai Verde, (părți Albe și Verzi) Feliate Subțiri
2
Se toarnă peste varză și se amestecă. Acoperiți și dați la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota BucătaruluiMigdale Tăiate, Prăjite** Vezi Nota Bucătarului
3
Se presara cu bacon chiar inainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde, Felii FineCeapa Verde, Felii Fine

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rieslingul uscat Louis Guntrum cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista