Tort cu sos de mere al bunicii

Tort cu sos de mere al bunicii
Rețeta Tort cu sos de mere a bunicii se poate face în aproximativ 1 oră . Pentru 36 de cenți pe porție , primești un desert care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 313 de calorii , 3 g de proteine și 9 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, bicarbonat de sodiu, zahăr de cofetarie și shortening. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu un scor de 16% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ chiftele cu sos de mere ale bunicii , prăjitură cu sos de mere și prăjitură cu sos de mere .

Instrucțiuni

1
Pune stafidele și apa fierbinte într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
2
Într-un castron mare, smântâna scurtă și zahărul până devin ușor și pufos. Se bate oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate De CremăJumătate și Jumătate De Cremă
1/4 Cană Plus 1-1/2 Lingurițe De Lapte Integral1/4 Cană Plus 1-1/2 Lingurițe De Lapte Integral
Frisca Si Saruturi De CiocolataFrisca Si Saruturi De Ciocolata
Dantelă De Lemn DulceDantelă De Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită1 Pungă (14 Uncii) De Nucă De Cocos îndulcită
3
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele; se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu sos de mere și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)Ambalați Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Uscata Cu Crestere Rapida
4
Scurgeți stafidele; se pliază în aluat cu nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
5
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
6
Coaceți la 300° timp de 40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Bucăți De Ciocolată Semidulce2 Bucăți De Ciocolată Semidulce
Pachet Chipsuri De Ciocolată în Miniatură, împărțitPachet Chipsuri De Ciocolată în Miniatură, împărțit
7
Puneți tava pe un grătar. Pudrați cu zahăr de cofetă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Cremă De 10 Uncii2 Căni De Cremă De 10 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Mini-marshmallows2 Mini-marshmallows
Tasso De PorcTasso De Porc
8
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Vin De Porto, Moscato Dasti

Cremă de Sherry, Porto și Vinul de Porto sunt alegerile mele de top pentru prăjitura cu sos de mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista