Ritortelli alla Fiorentina
Reteta Ritortelli alla Fiorentina se poate face in aproximativ 20 de minute . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 157 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 43 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de portocale, ouă, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă obține un scor nu atât de spectaculos de 23% . Rețete similare sunt Polpette alla Fiorentina , Bisteccan alla Fiorentina și Sea Bass alla Fiorentina .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Într-un bol de amestecare de mărime medie, amestecați ouăle, făina și laptele cu o lingură de lemn. Continuați să amestecați, trecând la un tel dacă este necesar până când amestecul este omogen. Puteți folosi și un mixer electric prevăzut cu un tel.
Într-o tigaie de 8 inci la foc mare, topiți untul, lăsându-l să fiarbă până face spumă. Turnați ușor amestecul de ouă dintr-o dată și gătiți ca o frittata, amestecând inițial până când ouăle încep să se întărească, apoi lăsând amestecul să se aseze peste tigaie și gătiți până când partea de jos este maro aurie.
Adaugati un praf de zahar, un praf de scortisoara si jumatate din suc de portocale in centrul frittatei.
Rulați frittata ca o omletă și puneți-o într-o tavă de copt. Pudrați cu zahărul rămas, scorțișoară rămasă și stropiți cu sucul de portocale rămas.
Se da la cuptor si se coace pana cand sucul si condimentele formeaza o crusta aurie, aproximativ 5 minute. Se taie in 4 portii si se serveste fierbinte.