Marinada Rapidă De Pui

Marinada Rapidă De Pui
Rețeta rapidă marinada de pui poate fi făcută în aproximativ 15 minute. Pentru 85 de cenți pe porție, primești o marinată care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 103 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de sos de salată, oțet de vin roșu, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Potpie Rapidă De Pui, Marsala Rapidă De Pui, și Pui rapid A ' la rege.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul de pansament, oțetul de vin roșu și sosul de soia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați piept de pui. Sigilați și refrigerați câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
3
Scoateți puiul din marinată și grătiți la foc mediu-fierbinte timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când sucurile de pui curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista