Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar

Marinadă de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și primare în cutia dvs. de rețete, marinada de castraveți și mărar cu kebab de miel la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 2,17 USD per porție, primești o marinadă care servește 4. O porție conține 197 de calorii, 21 g de proteine și 8 g de grăsime. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de piper, mărar, iaurt cu lapte și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 46 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84%. Acest scor este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Kebabs Kofte cu sos de iaurt picant Harissa și pâine la grătar (Kebab de miel tocat), Kebab de miel și castraveți cu sos Feta și Kebab de miel și castraveți cu sos Feta.

Instrucțiuni

1
Rezervați 1 1/2 cană de dip ca sos de servire. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de dip rămasă, mielul, dovlecelul și ceapa. Închideți și agitați pentru a acoperi bine carnea și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Lasam la marinat 30 de minute la temperatura camerei. (Poate fi păstrat la frigider cu până la 24 de ore înainte.)
3
Când este gata de gătit, încălziți o tigaie de grătar unsă ușor cu ulei la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
4
Scoateți carnea de miel și legumele din marinadă, lăsați excesul să se scurgă și puneți-le pe frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți frigăruile în tigaie și gătiți, întorcându-se pentru a găti toate părțile, până când mielul este mediu-rar și legumele sunt gătite, aproximativ 6 minute în total. (Este posibil să trebuiască să faceți acest lucru în loturi.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se serveste imediat peste orez sau cu paine plate si se da pe langa sosul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
7
Sugestie de servire: orez fiert la abur, orez pilaf sau pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
8
Într-un castron mediu, amestecați împreună iaurtul, castraveții, mararul, coriandru, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea până se combină uniform. Asezonați bine cu piper negru proaspăt măcinat, gustați și ajustați condimentele, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
9
Serviți cu un sortiment de legume pentru înmuiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
DificultateGreu
Gata În46 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista