Jig Irlandez

Jig Irlandez
Jig irlandez necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 148 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sf. patrick eveniment. Dacă aveți la îndemână midori, suc de lime, ghimbir și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Până la fund Brownie Sundae irlandez plutește cu caramel irlandez ars + Fudge fierbinte, Sărbătorind Moștenirea Mea Irlandeză Prin Mâncare (Cheesy Irish Soda Scones), și Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplută cu slănină, cârnați, bere, cartofi și multe altele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă toate ingredientele, cu excepția ghimbirului, într-un agitator. Se agită, apoi se strecoară într-un pahar cu gheață și se umple cu ghimbir. Se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Se ornează cu o pană de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista