Salata De Paste Toscane Cu Legume La Gratar

Salata De Paste Toscane Cu Legume La Gratar
Salata de paste toscane cu legume la gratar este un aperitiv care serveste 8. O portie contine 225 de calorii , 11 g de proteine si 6 g de grasimi . Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, pătrunjel, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este perfect pentru 4 iulie . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este destul de bun. Încercați Salata de paste toscane cu piper roșu și kale simplă la grătar , salată de paste de vară cu legume la grătar și salată cremoasă de paste toscane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la nivel mediu. Aruncă radicchio, felii de fenicul și ardeiul gras într-un castron mare cu 1/4 cană ulei de măsline. Asezonați cu sare și piper și grătar, întorcând din când în când, până când se carbonizează și devine crocant, aproximativ 4 minute pentru ardei și radicchio, 6 minute pentru fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
RadicchioRadicchio
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească, apoi tăiați în bucăți mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adauga pastele si gateste pana al dente (aproximativ 2 minute mai putin decat indica eticheta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
5
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
6
Transferați într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
7
Adăugați legumele la grătar, fasolea cannellini, restul de 1/4 cană ulei de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și piper după gust; arunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
8
Adăugați așchii de parmezan și frunze de fenicul și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
9
Se serveste imediat sau se da la frigider, acoperit, pana la 6 ore. (Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
10
Fotografie de Yunhee Kim

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Revista