Salata De Paste Toscane Cu Legume La Gratar
Salata de paste toscane cu legume la gratar este un aperitiv care serveste 8. O portie contine 225 de calorii , 11 g de proteine si 6 g de grasimi . Pentru 1,27 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei gras, pătrunjel, bulbi de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este perfect pentru 4 iulie . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 80% . Acest scor este destul de bun. Încercați Salata de paste toscane cu piper roșu și kale simplă la grătar , salată de paste de vară cu legume la grătar și salată cremoasă de paste toscane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la nivel mediu. Aruncă radicchio, felii de fenicul și ardeiul gras într-un castron mare cu 1/4 cană ulei de măsline. Asezonați cu sare și piper și grătar, întorcând din când în când, până când se carbonizează și devine crocant, aproximativ 4 minute pentru ardei și radicchio, 6 minute pentru fenicul.
Scoateți de pe grătar și lăsați să se răcească, apoi tăiați în bucăți mici.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Adauga pastele si gateste pana al dente (aproximativ 2 minute mai putin decat indica eticheta).
Scurgeți și clătiți sub apă rece; scuturați excesul.
Transferați într-un bol de servire.
Adăugați legumele la grătar, fasolea cannellini, restul de 1/4 cană ulei de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, 1/4 linguriță sare și piper după gust; arunca.
Adăugați așchii de parmezan și frunze de fenicul și amestecați ușor.
Se serveste imediat sau se da la frigider, acoperit, pana la 6 ore. (Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Banfi Rosa Regale Brachetto cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Banfi Rosa Regale Brachetto
Acest vin este prezentat în locațiile Starbucks® unde este oferit meniul lor de seară. Un vin spumant roșu moale, făcut din Brachetto. Acest soi de struguri extrem de aromat, complex și istoric crește doar în zona Acqui Terme, în sudul Piemontului. Macerarea la rece a strugurilor, urmată de o presare moale, permite extragerea aromelor intense tipice din coajă și conferă vinului culoarea caracteristică roșu rubiniu deschis. Foarte placut si extrem de elegant. Perfect pentru orice ocazie. Un vin spumant unic și festiv, un aperitiv seducător și un vin elegant de desert. Se asortează bine cu fructe de mare, brânzeturi, mâncăruri picante și ciocolată. Servit rece.