Filet De Porc La Grătar În Stil Thailandez

Filet De Porc La Grătar În Stil Thailandez
Filetul de porc la grătar în stil thailandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 256 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,62 USD pe porție. 23 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Această rețetă de la Toaterețete necesită fulgi de piper, cilantru ușor, sos de pește și cuișoare de usturoi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cel Mai Bun Filet De Porc La Grătar-Stil Memphis, Filet de porc la grătar cu frecare în stil Memphis, și Gât De Porc La Grătar În Stil Thailandez.

Instrucțiuni

1
Bateți zahărul granulat, oțetul, sucul de lămâie, sosul de pește, usturoiul și fulgii de ardei roșu împreună într-un castron; pus deoparte pentru servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Combinați topitura, sosul de pește, sosul de soia, zahărul brun, usturoiul și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Sos De PeșteSos De Pește
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați marinada și carnea de porc într-o pungă mare cu fermoar. Sigilați bine punga, aruncați pentru a acoperi carnea de porc și lăsați carnea de porc să se marineze la frigider până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Țeseți 2 bucăți de carne de porc pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Pentru un grătar cu cărbune: deschideți complet orificiile inferioare ale grătarului. Aprindeți un demaror mare de coș umplut cu brichete de cărbune (100 Brichete; 6 litri). Când cărbunii sunt fierbinți, turnați-i într-un strat uniform peste grătar. Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pentru un grătar pe gaz: rotiți toate arzătoarele la înălțime, acoperiți și încălziți grătarul până la cald, aproximativ 15 minute. (Reglați arzătoarele după cum este necesar pentru a menține un foc fierbinte.)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Curățați și ungeți grătarul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Așezați frigarui pe grătar și gătiți până când carnea este gătită și ușor carbonizată în jurul marginilor, 7 până la 10 minute, răsturnând frigarui la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați frigarui într-un platou și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Scoateți carnea din frigarui, presărați frunzele de coriandru deasupra și serviți, trecând sosul separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sosuri de carne sangiovese cu corp mediu, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic cu corp plin cu tăieturi grase și grătar. Wild Horse Unbridled Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista