Şuncă de caise la grătar
Dacă aveți aproximativ 20 de minute de petrecut în bucătărie, șunca de caise la grătar ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 199 de calorii , 22 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 1,55 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează bine ca fel principal accesibil pentru The Fourth Of July . Această rețetă de la Taste of Home necesită oțet de cidru, muștar dijon, friptură de șuncă și tartina de caise din toate fructele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 57% , ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt rulourile de șuncă de caise , șunca glazurată cu caise și șunca de ananas de caise .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați caise tartinată, muștar și oțet. Prăjiți friptura de șuncă la foc fierbinte, ungând din când în când cu sos, până se rumenește pe ambele părți, aproximativ 8-10 minute.