Tilapia la gratar cu mango

Tilapia la gratar cu mango
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, primale și pescatariene în repertoriul dvs., tilapia la grătar cu mango ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 239 de calorii . Pentru 3,59 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Un amestec de brânză parmezan, lămâie, file de tilapia și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru 4 iulie . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 20 de minute . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ tilapia la grătar cu mango pentru 2 , tilapia la grătar cu salsa de mango și tilapia la grătar cu salsa de mango .

Instrucțiuni

1
Ungeți fileurile cu ulei; se presară cu sare, mărar și piper. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
MărarMărar
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Tilapia la gratar, acoperita, la foc mediu, timp de 5 minute. Întoarceți tilapia; acoperiți cu brânză, lămâie și mango. Prăjiți 4-6 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Vinul spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Ai putea încerca Skater Girl Limited Edition Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Skater Girl Ediție limitată Pinot Noir
Aromele de plăcintă cu cireșe, rodie și fructe de litchi sunt urmate de arome vibrante de dulceață de căpșuni, cu note de frișcă, cuișoare și condimente de scorțișoară. Acesta este un vin frumos, cu un acid strălucitor și o structură prietenoasă cu alimentele.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Revista