Eglefin cu salsa de citrice

Eglefin cu salsa de citrice
Eglefin cu salsa de citrice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 175 de calorii . Această rețetă servește 4. Pentru 3,16 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor mexicane. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, file de eglefin, portocale pentru buric și alte câteva ingrediente, le puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 61% , ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Citrus Salsa , Citrus Salsa și Citrus-Avocado Salsa .

Instrucțiuni

1
Pentru salsa, într-un castron, combinați portocalele, ceapa, sucul de lime, coriandru, fulgii de piper, usturoiul, coaja de portocală, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Cutie (15,5 Uncii) De Fasole Roșie Goya, Scursă și Clătită1 Cutie (15,5 Uncii) De Fasole Roșie Goya, Scursă și Clătită
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
(ulei De Chili)(ulei De Chili)
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Combina coriandru, chimen și sare și piper rămase; frecați peste ambele părți ale fileurilor. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți la 4-6 inchi de foc timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
3
Serviți cu salsa de citrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Eglefin în meniu? Încercați să combinați cu Pinot Noir, Vin spumant și Pinot Grigio. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 33 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Chehalem 3 Vineyard Pinot Noir
Trei podgorii pe trei soluri unice fac declarații profunde. Un amestec optim, complementar cu atât mai mult. Complet copt, complex și așteptat cu nerăbdare. Încercați să combinați cu somon, ton, rață, prepeliță și carne de vită.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista