Ciocolata Fortune Glazura

Ciocolata Fortune Glazura
Ciocolata Fortune glazura este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap glazura. Această rețetă servește 6 și costă 1,09 USD pe porție. O porție conține 510 calorii, 3G de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de oz. ciocolata pătrată, zahărul cofetarilor, apa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Ciocolată Fursecuri Norocoase, Cookie-Uri De Avere Cu Ciocolată, și Cookie-uri de avere cu ciocolată cu stropi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista