Biscuiți de orez cu Crab și Sushi

Biscuiți de orez cu Crab și Sushi
Crab și Sushi Rice Fritters este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 371 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Dacă aveți la îndemână sos de cocktail, condimente pentru fierbere de crab, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kellogg ' sandreg; Krispiesandreg de orez; biscuiți de Crab cu Aioli picante, Rulouri de Sushi cu brânză cremă și Crab, și Kani Maki (Crab Stick Sushi Roll).

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la 375 de grade F într-o friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Se amestecă orezul, condimentul de fierbere a crabului, maioneza, pătrunjelul și sucul de lămâie. Îndoiți carnea de crab, încercând să evitați ruperea bucăților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
CrabmeatCrabmeat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se amestecă făina de orez și firimiturile de pâine și se condimentează cu sare și piper. Formați amestecul de crab în bile de" dimensiune cocktail " și rulați în amestec de făină/pesmet pentru a acoperi. Se prăjește adânc în ulei fierbinte până se rumenesc și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Făină De OrezFăină De Orez
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
CrabiCrabi
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Serviți cu sos de cocktail sau sosul preferat de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
5
Nota bucătarului: orezul Sushi este orez cu granulație scurtă aruncat cu un pansament de oțet, zahăr și sare. Piețele asiatice poartă un amestec ambalat din acest pansament, precum și orezul cu granulație scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista