Crab și Sushi Rice Fritters este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 371 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Dacă aveți la îndemână sos de cocktail, condimente pentru fierbere de crab, pesmet panko și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 58%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Kellogg ' sandreg; Krispiesandreg de orez; biscuiți de Crab cu Aioli picante, Rulouri de Sushi cu brânză cremă și Crab, și Kani Maki (Crab Stick Sushi Roll).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la 375 de grade F într-o friteuză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
2
Se amestecă orezul, condimentul de fierbere a crabului, maioneza, pătrunjelul și sucul de lămâie. Îndoiți carnea de crab, încercând să evitați ruperea bucăților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Crabmeat
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
3
Se amestecă făina de orez și firimiturile de pâine și se condimentează cu sare și piper. Formați amestecul de crab în bile de" dimensiune cocktail " și rulați în amestec de făină/pesmet pentru a acoperi. Se prăjește adânc în ulei fierbinte până se rumenesc și se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Făină De Orez
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Lorann Bucătărie Profesională®
Crabi
Drajeuri Perle Albe
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Serviți cu sos de cocktail sau sosul preferat de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Scufundare
5
Nota bucătarului: orezul Sushi este orez cu granulație scurtă aruncat cu un pansament de oțet, zahăr și sare. Piețele asiatice poartă un amestec ambalat din acest pansament, precum și orezul cu granulație scurtă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.