April Fools Berry Soda

April Fools Berry Soda
April Fools Berry Sodan este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 băutură. Această rețetă servește 6 și costă 83 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 132 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită afine, zmeură, căpșuni și gelatină de căpșuni. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încearcă Tortul Nebunilor Din Aprilie, Tort De Cheeseburger De Ziua Nebunilor Din Aprilie, și Berry Nucă De Cocos Cheesecake Proști pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți gelatina conform instrucțiunilor pachetului. Se da la frigider pana se intareste partial, aproximativ 2 ore. Se amestecă fructele de pădure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
GelatinăGelatină
2
Se toarnă în șase pahare înalte de băutură sau sifon. Introduceți un paie în fiecare pahar. Se dă la frigider până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Paie De BăutPaie De Băut

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista