Tangy Ranch Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caju Tangy Ranch. Această rețetă servește 4. O porție conține 833 calorii, 26g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de ceapă, pulbere de acid citric, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Goan Vindaloo de porc picant cu caju, Pui La Grătar Tangy Ranch, și Salată Paleo BLT cu sos de fermă de Avocado picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați arpagicul și sarea într-o râșniță de cafea sau condimente și măcinați până se formează o pulbere fină.
Transferați pulberea într-un castron mic.
Adăugați pudra de zară, pudra de usturoi, pudra de ceapă, boia de ardei și acidul citric în castron și amestecați pentru a se combina; pus deoparte.
Așezați nucile și uleiul într-un castron mare și amestecați până când nucile sunt acoperite uniform.
Transferați pe o foaie de copt cu margini și întindeți nucile într-un strat uniform. (Rezervați vasul-nu trebuie să îl spălați.) Prăjiți, amestecând la jumătate, până când nucile sunt rumenite și prăjite, aproximativ 10 până la 15 minute în total.Transferați imediat piulițele în vasul rezervat. (Rezervați foaia de copt—nu este nevoie să vă spălați.)
Adăugați pudra de fermă și amestecați pentru a acoperi uniform nucile.Întoarceți piulițele acoperite pe foaia de copt rezervată și întindeți-le într-un strat uniform.
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.