Tangy Ranch Caju

Tangy Ranch Caju
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caju Tangy Ranch. Această rețetă servește 4. O porție conține 833 calorii, 26g de proteine, și 67g de grăsime. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pulbere de ceapă, pulbere de acid citric, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Goan Vindaloo de porc picant cu caju, Pui La Grătar Tangy Ranch, și Salată Paleo BLT cu sos de fermă de Avocado picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați arpagicul și sarea într-o râșniță de cafea sau condimente și măcinați până se formează o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
CafeaCafea
SareSare
3
Transferați pulberea într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați pudra de zară, pudra de usturoi, pudra de ceapă, boia de ardei și acidul citric în castron și amestecați pentru a se combina; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acid CitricAcid Citric
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați nucile și uleiul într-un castron mare și amestecați până când nucile sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Transferați pe o foaie de copt cu margini și întindeți nucile într-un strat uniform. (Rezervați vasul-nu trebuie să îl spălați.) Prăjiți, amestecând la jumătate, până când nucile sunt rumenite și prăjite, aproximativ 10 până la 15 minute în total.Transferați imediat piulițele în vasul rezervat. (Rezervați foaia de copt—nu este nevoie să vă spălați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
7
Adăugați pudra de fermă și amestecați pentru a acoperi uniform nucile.Întoarceți piulițele acoperite pe foaia de copt rezervată și întindeți-le într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Ranch DressingRanch Dressing
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Lăsați să se răcească complet, aproximativ 30 de minute.
9
Se servește imediat sau se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 5 zile.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista