Supă De Tăiței De Pui Vietnameză

Supă De Tăiței De Pui Vietnameză
Reteta Supa de taitei de Pui vietnamez este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție conține 809 calorii, 65g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 5.75 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână anason stelat, scallions, bețișoare de scorțișoară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până anason stelat întreg ai putea urma acest curs principal cu Scones Mini Star-Anason ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Rețete similare includ Pho Ga-Supă Vietnameză De Tăiței De Pui, Supă De Tăiței De Pui Vietnameză, și Supă De Tăiței De Pui Vietnameză.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un cuptor olandez mare sau oală de stoc, aduceți la foc mic stocul de pui, Sânii de pui, aripile de pui, scallions, usturoi,bețișoare de scorțișoară,anason stelat și ghimbir. Se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Odată ce pieptul de pui este gătit, îndepărtați-l, lăsați-l deoparte și mărunțiți-l când este răcit. Continuați să fierbeți toate celelalte ingrediente timp de 30 de minute. Apoi strecurați bulionul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta solidele și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Adăugați ciupercile, sosul de pește și tăiței în stocul strecurat. Se fierbe până când tăiței sunt încă Al dente, 4 până la 5 minute. Scoateți o parte din tăiței în boluri individuale. Se acoperă cu o parte din puiul mărunțit. Polonic o mulțime de bulion în fiecare castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TocatPui Tocat
Sos De PeșteSos De Pește
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
PolonicPolonic
4
Garnisiți cu varza de fasole,jalapenos și mentă proaspătă și serviți cu sos de pește, sos hoisin,Sriracha și pene de tei. Vai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Sos HoisinSos Hoisin
Pană De VarPană De Var
Sos De PeșteSos De Pește
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
SrirachaSriracha

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raats Original Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Raats Original Chenin Blanc
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original" al vinului, vibrant al fructelor fesh. Este ambalat cu arome suculente de ananas, mere delicioase aurii și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista