Supa Wonton

Supa Wonton
Supa Wonton este un aperitiv care servește 8. O porție conține 108 calorii , 11 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 89 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați muschii de porc, ceapă verde, rădăcină de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor chinezești. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42% , care este solid. Rețete similare includSupa Wonton simplă: Supa noastră Wonton de casă ,Supa Wonton simplă: Supa Wonton și Supa Wonton .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați carnea de porc, creveții, zahărul, vinul, sosul de soia, 1 linguriță de ceapă verde tocată și ghimbirul. Se amestecă bine și se lasă să stea 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Așezați aproximativ o linguriță de umplutură în centrul fiecărei coaje wonton. Umeziți toate cele 4 margini ale ambalajului wonton cu apă, apoi trageți colțul de sus în jos în jos, îndoind învelișul peste umplutură pentru a forma un triunghi. Apăsați ferm marginile pentru a face o etanșare. Aduceți colțurile din stânga și din dreapta împreună deasupra umpluturii. Suprapuneți vârfurile acestor colțuri, umeziți cu apă și apăsați împreună. Continuați până când sunt folosite toate ambalajele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
3
PENTRU SUPA: Aduceti supa de pui la fierbere. Puneți wontonurile și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4
Se ornează cu ceapă verde tocată și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Vietti Cascinetta Moscato d'Asti. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSupăAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista