Salată De Vinetă Franceză

Salată De Vinetă Franceză
Salata de Vinaigrette franceză este un hor d ' oeuvre mediteranean. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 18 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 45 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită oțet de cidru, sare, zahăr și ulei vegetal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 25%. Supă de ceapă franceză acoperită Pizza de pâine franceză și salată cu vinetă Dijon, Vinetă Franceză, și Vinetă Franceză Clasică sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu un capac bine fixat, combinați primele șapte ingrediente; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Într-un castron mare de salată, combinați verdele și legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Stropiți cu pansament.
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat, parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. La gust, arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniat de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie generală de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină cu o notă subtilă de pâine prăjită.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Revista