Dulceata de pere de portocale
Dulceata de pere de portocale necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 56. Acest condiment are 119 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ananas, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dulceata de pere de portocale , Dulceata de pere de zmeură și Dulceata de pere SURE.JELL .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, combinați zahărul, perele, ananasul și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Reduce caldura; se fierbe timp de 15 minute, amestecand des.
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Se toarnă în borcane sau recipiente; se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când se întăresc, dar nu mai mult de 24 de ore. Se da la frigider pana la 3 saptamani.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut]()
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi