Dulceata de pere de portocale

Dulceata de pere de portocale
Dulceata de pere de portocale necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 56. Acest condiment are 119 calorii , 0 g de proteine și 0 g de grăsime per porție. Pentru 13 cenți per porție , această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, ananas, zahăr și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Dulceata de pere de portocale , Dulceata de pere de zmeură și Dulceata de pere SURE.JELL .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați zahărul, perele, ananasul și sucul de lămâie. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Reduce caldura; se fierbe timp de 15 minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se ia de pe foc; se amestecă gelatina până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
3
Se toarnă în borcane sau recipiente; se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 oră. Acoperiți și lăsați să stea peste noapte sau până când se întăresc, dar nu mai mult de 24 de ore. Se da la frigider pana la 3 saptamani.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul NV Sacchetto "Zecchino" DOC Brut cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
NV Sacchetto "Zecchino" DOC Vin Brut
erbacee, pepene galben, fructe cu sâmburi
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții56
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista