Salată de cartofi-fasole verde cu lămâie și busuioc
Salata de fasole verde-cartofi cu lămâie și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,26 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, apă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Salată de fasole verde, roșii și cartofi cu Pesto de migdale și busuioc, Salată de fasole verde cu cartofi prăjiți cu sos de busuioc, și Salată de fasole verde și busuioc.
Instrucțiuni
Scurgeți apa din fasole și scufundați-le imediat într-o baie de gheață și apă pentru a opri gătitul. Pentru a face pansamentul, așezați 2 uncii de cartofi fierți (60 g) într-un mic robot de bucătărie sau mini blender.
Adăugați busuioc, suc de lămâie, usturoi, miso și 1 lingură de apă. Procesați până când este cremos, răzuind părțile laterale și adăugând mai multă apă, dacă este necesar.
Scurgeți fasolea verde și adăugați-le la cartofi într-un castron mare de servire. Îndoiți ușor pansamentul. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore, pentru a permite aromelor să se amestece. Înainte de servire, adăugați ardeiul gras roșu feliat. Dacă doriți, puteți prăji scurt fâșiile de piper sub un broiler pentru a le înmuia și îndulci aroma. Gustați pentru condimente și adăugați suc de lămâie proaspăt suplimentar, sare și piper proaspăt măcinat, după cum este necesar.