Rogan Josh

Rogan Josh
Nevoie de o curs principal fără gluten? Rogan Josh ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1043 calorii, 47G de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 77 de fani. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ulei vegetal, păstăi de cardamom și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Rogan Josh, One-pan rogan josh, și Rogan Josh.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Galben deschis cu nuanțe verzi. Piperat pe nas, indicii de condimente tipice gr Arkulner Veltliner, ierburi aromate și fructe galbene. Dens și complex pe palat, potențial promițător de îmbătrânire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista