Pui prăjit savuros al lui Tracie

Pui prăjit savuros al lui Tracie
Puiul prăjit savuros al lui Tracie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 692 calorii, 45g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 84 de cenți pe porție. Dacă aveți amestec de condimente cu ierburi și condimente, făină, scurtare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui Prăjit La Cuptor, Pui prăjit în tigaie savuros cu sos fierbinte, și Pui Prăjit Sărat De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Puneți făina într-un vas sau castron puțin adânc și rotiți puiul în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurtarea căldurii într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul cu făină și presărați cu cimbru și condimente. Se prăjește aproximativ 20 de minute pe fiecare parte; prăjesc pe trei părți, deci durează aproximativ 60 de minute (1 oră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Pui întregPui întreg

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling de la Domaine Leseurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este amestecat manual (b.m.-connage sur lies) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu note de pere. Acest riesling se împerechează bine cu păstrăv Amandine, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții5
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista