Plăcintă Cu Nuci Pecan

Plăcintă Cu Nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați plăcinta de Pecan ambalată cu gem. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 590 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână chipsuri de ciocolată semidulce, unt, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Proteine-Ambalate Cânepă & Arțar Pecan Fulgi De Ovăz, Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, și Gem De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Se incalzeste cuptorul la 350 de metri cubi. Pe o suprafață ușor făinată, rotiți aluatul la un 1/8-in.- cerc gros; transfer la un 9-in. plăcinta. Tăiați patiseria la 1/2 in. dincolo de marginea plăcii; marginea flautului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, siropul de porumb, untul și bourbonul până se amestecă. Se amestecă chipsuri de ciocolată, 1 cană nucă de cocos și nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se toarnă în coajă de patiserie; se presară cu nucă de cocos rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Aluat De Plăcintă, OpționalSuplimentar Aluat De Plăcintă, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4
Coaceți 45-50 de minute sau până când umplutura este setată și nuca de cocos este maro aurie. Se răcește pe un suport de sârmă; serviți sau refrigerați în 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sud în meniu? Încercați asocierea cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Fritz Haag Brauneberger Riesling Kabinett
Brauneberger Kabinett Riesling are o structură foarte fină, delicată, cu o aromă ridicată, care este o combinație interesantă de coajă de tei, ierburi proaspete și o furnicătură picantă. Pur și suculent pe gust, cu o notă enervantă de dulceață, acest lucru face un aperitiv delicios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista