Ou de Paşte
Oul de Paște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 688 de calorii. Pentru 2,78 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de lichior de portocale, figurină de iepure, cercuri pre-preparate aluat foietaj - unul de 11 inci și unul de 1 inch în diametru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt oul de Paște, ouul de Paște și ouul de Paște.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Echipament special: 1 figurina de iepure in miniatura (rezistenta la caldura)
Într-un castron mare, bateți untul cu un mixer de mână până când este complet omogen.
Adăugați zahărul și „cremați-le” împreună până când ingredientele sunt bine combinate.
Adăugați oul și gălbenușul de ou și amestecați până se omogenizează. Răzuiți ocazional părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că totul este integrat.
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă pentru a adăuga migdalele, făina, extractul de migdale, extractul de vanilie și lichiorul de portocale. Se amestecă până se combină bine. Se amestecă figurina de iepure în umplutură.
Puneți cercul rotund de 11 inci de aluat foietaj plat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Folosește o pensulă de patiserie pentru a unge marginea cu spălarea ouălor.
Puneți umplutura într-o movilă uniformă în centrul rotundei lăsând marginea curată. Ridicați ușor runda de 12 inchi și puneți-o peste umplutură și rotunda de jos, astfel încât marginile să se potrivească. Apăsați pe toate marginile, astfel încât spălarea cu ouă să acționeze ca un lipici pentru a lipi partea de sus și de jos împreună. Folosind dințile unei furculițe, „strângeți” marginile pentru a sigila partea superioară.
Ungeți partea de sus cu orice spălat de ou rămas.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pune tortul la frigider să se întărească puțin pe măsură ce cuptorul se încălzește, aproximativ 15 minute.
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până se rumenește, aproximativ 20 până la 25 de minute.