Ou de Paşte

Ou de Paşte
Oul de Paște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 42 g de grăsimi și un total de 688 de calorii. Pentru 2,78 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de lichior de portocale, figurină de iepure, cercuri pre-preparate aluat foietaj - unul de 11 inci și unul de 1 inch în diametru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Cu un scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt oul de Paște, ouul de Paște și ouul de Paște.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Echipament special: 1 figurina de iepure in miniatura (rezistenta la caldura)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
3
Într-un castron mare, bateți untul cu un mixer de mână până când este complet omogen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați zahărul și „cremați-le” împreună până când ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Adăugați oul și gălbenușul de ou și amestecați până se omogenizează. Răzuiți ocazional părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că totul este integrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă pentru a adăuga migdalele, făina, extractul de migdale, extractul de vanilie și lichiorul de portocale. Se amestecă până se combină bine. Se amestecă figurina de iepure în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
(23)(23)
Iepure întregIepure întreg
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Puneți cercul rotund de 11 inci de aluat foietaj plat pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt. Folosește o pensulă de patiserie pentru a unge marginea cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Puneți umplutura într-o movilă uniformă în centrul rotundei lăsând marginea curată. Ridicați ușor runda de 12 inchi și puneți-o peste umplutură și rotunda de jos, astfel încât marginile să se potrivească. Apăsați pe toate marginile, astfel încât spălarea cu ouă să acționeze ca un lipici pentru a lipi partea de sus și de jos împreună. Folosind dințile unei furculițe, „strângeți” marginile pentru a sigila partea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Ungeți partea de sus cu orice spălat de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
11
Pune tortul la frigider să se întărească puțin pe măsură ce cuptorul se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
12
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până se rumenește, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista