Sparanghel prăjit în stil toscan
Sparanghelul prăjit în stil toscan ar putea fi doar rețeta fără gluten și principală pe care ați căutat-o. Pentru 1,54 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 113 de calorii . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Paște . Dacă aveți sparanghel, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53% , ceea ce este bun. Rețete similare sunt morcovii prăjiți în stil toscan , sparanghelul fript toscan și puiul în stil toscan .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Așezați sparanghelul, roșiile și nucile de pin pe o folie de 15x10x1 inch. tava de copt.
Se amestecă 2 linguri de ulei, usturoi, sare și piper; se adaugă la sparanghel și se amestecă pentru a se acoperi.
Coaceți 15-20 de minute sau doar până când sparanghelul este fraged.
Stropiți cu uleiul rămas și zeama de lămâie; se presara cu branza si coaja de lamaie. Se amestecă pentru a combina.