Tort Iepuraș de Paște
Rețeta Tort Iepuraș de Paște se poate face în aproximativ 2 ore și 20 de minute . Această rețetă servește 10. O porție conține 945 de calorii , 5 g de proteine și 42 g de grăsimi . Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de Paște . Un amestec de prăjituri de ciocolată, bucăți de ciocolată semi-dulce, bezele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 24% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tort Iepuraș de Paște , Tort Iepuraș de Paște și Tort Iepuraș de Paște .
Instrucțiuni
Pentru a face tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină boluri metalice cu diametrul de 1 (6 inchi) și 1 (8 inchi) diametru.
Combinați amestecul de tort, apa de cocos, uleiul și ouăle într-un alt castron mare curat. Bateți timp de 2 minute, sau până se omogenizează bine.
Turnați 2 căni de aluat în vasul mai mic uns cu unt și făinat; turnați aluatul rămas în vasul mai mare pregătit.
Coaceți tortul mai mic timp de 40 de minute și tortul mai mare timp de 45 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul prăjiturii iese curată. Răciți prăjiturile în boluri pe un grătar timp de 30 de minute. Răsturnează prăjiturile pe grătarul de răcire și se răcește complet.
Tăiați tortul mai mare în jumătate, formând 2 bucăți de jumătate de lună.
Întindeți 1/4 cană de glazură peste partea superioară plată a fiecărei bucăți.
Așezați bucățile tăiate în jos pe o suprafață de lucru, lipind părțile înghețate. Tăiați 1 inch de la 1 capăt al tortului; aruncați garniturile. Repetați cu tortul mai mic.
Puneți tortul mai mare pe un platou de servire.
Întindeți 2 linguri de glazură peste capătul tăiat al prăjiturii mai mici.
Așezați capătul tăiat al tortului mai mic pe capătul tăiat al prăjiturii mai mari.
Întindeți glazura rămasă peste prăjituri pentru a se acoperi complet.
Stropiți cu toată nucă de cocos, cu excepția a 1/2 cană, apăsând pentru a adera.
Ungeți ciocolata topită cu lapte peste ambele părți ale jumătăților de biscuiți cu bucăți de ciocolată pentru a se acoperi complet.
Stropiți cu 1/2 cană de nucă de cocos rezervată; se lasa deoparte pana se usuca. Apăsați 2 bucăți de ciocolată semidulce pe fața iepurașului pentru ochi. Folosind o scobitoare, fixați picătura de gumă pe fața iepurașului pentru nas. Folosind scobitori, fixați bucățile de lemn dulce pe fața iepurașului pentru mustăți. Folosind scobitori, fixați mini-marshmallows pe fața iepurașului pentru dinți. Faceți tăieturi de 2 inci adâncime deasupra capului iepurașului; introduceți jumătățile de biscuiți cu ciocolată pentru urechi.
Rulați marshmallows împreună și fixați cu o scobitoare pe iepuraș pentru o coadă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.