Coloranți naturali pentru ouă de Paște
Coloranți naturali pentru ouă de Paște este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană, cu 12 porții. Pentru 81 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 1 g de grăsime și un total de 66 de calorii . Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 45 de minute . Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a fost perfect. Dacă aveți la îndemână sfeclă, oțet distilat, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Paște . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Rețete similare includ coloranți naturali pentru ouă de Paște , ouă de Paște decorate cu coloranți organici naturali și coloranți naturali de ouă, pâine împletită, șarvetă cu lămâie și alte idei bune pentru Paște .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru toate, cu excepția culorii cafelei, într-o cratiță de 5 litri adăugați 1 legumă sau ingredient.
Adăugați 4 litri de apă, aduceți la fiert și gătiți timp de 1/2 oră sau până când culoarea este foarte închisă. Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se strecoară legumele.
Adăugați 1/4 cană de oțet alb distilat și apoi adăugați ouă fierte tari la fiecare culoare. Dați la frigider peste noapte. Pentru culoarea cafelei: preparați cafeaua. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Se adaugă 1/4 cană de oțet alb distilat, se adaugă ouă fierte tari, se dă la frigider peste noapte.