Ouă umplute de Paște

Ouă umplute de Paște
Ouăle umplute de Paște ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 98 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 308 de calorii . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Paste . Dacă aveți la îndemână piper, fulgi de porumb, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 29% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Ouăle de Paște cu Marshmallow , Ouăle de Paște cu ciocolată și Ouăle de Paște cu ciocolată .

Instrucțiuni

1
Tăiați ouăle în jumătate pe lungime. Pune albusurile deoparte. Într-un castron, pasează gălbenușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați maioneza, ceapa 1/2 linguriță sare și piper. Toacă 1/4 cană de creveți; se adauga la galbenusuri si se amesteca bine. Turnați în jumătăți de albuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
3
Puneți într-un 8-in uns. vas pătrat de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Într-o cratiță, bateți 3 linguri de unt, făina, curry și restul de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați lapte. Se aduce la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
6
Adăugați creveții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
7
Se toarnă peste ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
8
Combinați fulgii de porumb și untul rămas; se presara deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
9
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 20 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista