Tort cu floarea soarelui Peeps

Tort cu floarea soarelui Peeps
Rețeta Peeps Sunflower Cake se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 12. O porție conține 634 de calorii, 4 g de proteine și 23 g de grăsimi. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca desert. Această rețetă de la Taste of Home necesită glazură de ciocolată, bomboane chick peeps, chipsuri de ciocolată semidulce și amestec de prăjituri. Paștele va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de spectaculos de 21%. Rețete similare includ Peeps Sunflower Cake, Peeps Bunny Cake și Party Peeps Eclair Cake Cups.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj, folosind două hârtie de copt tapetate și unse cu 9 inchi. tavi rotunde pentru copt. Se răcește în tigăi cu 10 minute înainte de a se scoate pe grătare; îndepărtați hârtia. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Chick Peeps GalbeneBomboane Chick Peeps Galbene
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Chick PeepsBomboane Chick Peeps
19 Până La 20 De Bomboane Chick Peeps Galbene19 Până La 20 De Bomboane Chick Peeps Galbene
Bomboane Chick Peeps GalbeneBomboane Chick Peeps Galbene
2
Dacă straturile de prăjitură au vârfuri rotunjite, tăiați cu un cuțit lung zimțat pentru a face nivel.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
3
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Pentru petale, aranjați Peeps în jurul marginii prăjiturii, curbându-le ușor și având grijă să nu separați puii. Pentru semințele de floarea soarelui, aranjați fulgi de ciocolată în centrul prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Marshmallow PeepsMarshmallow Peeps

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista