Tort cu morcovi I

Tort cu morcovi I
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Tortul Morcovi I poate fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 474 de calorii, 6 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Funcționează bine ca desert. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, ulei vegetal, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ultimate Carrot Cake (cu gem de morcovi), Tort de morcovi cu suc de morcovi și Tort de morcovi cu glazură de brânză cu cremă de ananas.

Instrucțiuni

1
Bateți ouăle, uleiul și zahărul alb. Amestecați amestecul timp de treizeci de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.Sugestii De Servire: Salată Verde și Pâine Crustă.
2
Cerne împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CondimenteCondimente
1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate1/4 Cană Măsline Verzi, Fără Sâmburi și Tocate
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
3
Adăugați morcovii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ambalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă DulceAmbalați Amestecul De Prăjitură Cu Turtă Dulce
4
Turnați amestecul de ouă în ingrediente uscate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
5
Se toarnă aluatul într-un tub de 10 inchi sau o tavă bundt bine unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
6
Coaceți la cuptor la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 60 până la 70 de minute. Răciți prăjitura pe un grătar, apoi lăsați-l la frigider până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
7
Pentru a face glazură cu brânză cremă: amestecați zahărul de cofetarie, crema de brânză, siropul de porumb și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Petale De Lămâie, Lămâie Sau Portocală Tocate MăruntPetale De Lămâie, Lămâie Sau Portocală Tocate Mărunt
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Prăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De PâinePrăjitură Cu Mâncare De înger în Formă De Pâine
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se intinde peste prajitura racita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii SubțiriCastraveți, Tăiați Pe Lungime în Felii Subțiri

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt cele mai bune alegeri ale mele pentru Tort Morcovi. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista