Muschiă de porc prăjită cu ierburi și cartofi
Mușchiă de porc și cartofi prăjiți cu ierburi este o rețetă fără gluten, fără lactate și cu 30 de rețete cu 8 porții. O porție conține 456 de calorii , 54 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 2,82 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați praf de ceapă, ulei de măsline, arpagic și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 98% . Acest scor este uimitor. Rețete similare includ mușchie de porc prăjite cu ierburi și cartofi , mușchie de porc prăjite cu ierburi și muschi de porc fripți cu ierburi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Într-o oală cu apă cât să se acopere, fierbeți cartofii aproximativ 10 minute.
Scurgeți, răciți și puneți într-un bol. Se amestecă cu ulei de măsline, 1/2 linguriță de cimbru, 1/2 linguriță pudră de usturoi, arpagic, sare și piper.
Ungeți friptura de muschi de porc cu 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de pudră de usturoi și praf de ceapă.
Se presară cu sare și piper.
Puneți friptura pe un grătar într-o tavă mică și gătiți 50 de minute în cuptorul preîncălzit. Aranjați cartofii în jurul fripturii și continuați să gătiți 50 de minute, la o temperatură internă de 145 de grade F (63 de grade C).
Luați de pe foc, acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia felii.