Miel rapid biryani
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețete în cutia de rețete, biryani de miel rapid ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $11.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 373 calorii, 36g de proteine, și 4G de grăsime. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 105 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, file de gât, orez basmati și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: andhra Chicken biryani-biryani Rapid folosind iaurt, qabooli biryani sau qubooli biryani / chana dal biryani, și Lamb Biryani.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, prăjiți pasta de curry până se parfumează, adăugați mielul, apoi rumeniți pe toate părțile.
Se toarnă orezul și bulionul, apoi se amestecă bine. Aduceți la fierbere, acoperiți cu un capac, apoi gătiți timp de 15 minute la foc mediu până când orezul este fraged.
Se amestecă spanacul, se pune capacul înapoi pe tigaie și se lasă la abur, netulburat, timp de 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros circulatory sunt alegeri excelente pentru Biryani. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.